Communicatietraining 1: Feedback Geven en Aanspreken

Datum/Tijd
Date(s) - 16/01/2020
6:00 pm - 9:00 pm

Locatie
Volendam Business Center

Categorieën


 

Binnenkort bij Volendam Business Center; Mini-trainingen Communicatie voor ondernemers, managers en werknemers. Dit is een serie van trainingen die afzonderlijk en naar behoefte kunnen worden gevolgd.

Jij wilt helder leren communiceren, om zo weerstanden te overwinnen, en met je gesprekspartner op dezelfde golflengte te komen. Of het nu gaat om het presenteren voor een groep, het aanspreken van een collega of het goed overdragen van een taak, in alle gevallen wil je dat jouw boodschap overkomt. Maar hoe doe je dat nou precies…

In deze Mini-trainingen gaan we met groepen van max. 6 deelnemers aan de slag en is er volop gelegenheid tot oefenen. Bij voorkeur met eigen cases en voorbeelden.

De eerste training staat gepland op donderdag 16 januari van 18.00 tot 21.00 uur en gaat over Feedback Geven en Aanspreken. Vind jij het moeilijk om feedback te geven of iemand aan te spreken op zijn of haar gedrag? Dan is dit de juiste training voor jou. Je leert feedback, zowel kritiek als complimenten, op een effectieve manier geven. Daarnaast leer je iemand aanspreken op zijn of haar gedrag.

Hier alvast een doorkijk naar de volgende trainingen.

– Effectief Presenteren – Structureer jouw boodschap
– Effectief Presenteren – Non Verbale Communicatie
– Situationeel Leidinggeven
– Overdracht en Delegeren van Taken

De training wordt gegeven door Arjan Molenaar van AMbitious advies en training. Hij is een ervaren trainer die traint volgens de methodiek van Karen de Galan. Voor deze eerste training wordt een introductietarief van €165.- (excl btw) per persoon gehanteerd.

 

 

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *