Training: overdracht en delegeren

Datum/Tijd
Date(s) - 08/12/2020
6:00 pm - 9:00 pm

Locatie
Volendam Business Center

Categorieën


Jij wilt helder leren communiceren, om zo weerstanden te overwinnen, en met je gesprekspartner op dezelfde golflengte te komen. Of het nu gaat om het presenteren voor een groep, het aanspreken van een collega of het goed overdragen van een taak, in alle gevallen wil je dat jouw boodschap overkomt. Maar hoe doe je dat nou precies…

Voor goede overdrachten is er in de praktijk eenvoudigweg vaak geen tijd. Met als gevolg dat deze taak niet tijdig, juist of volledig wordt opgepakt of afgehandeld. Hier is de (interne)klant vaak de dupe van. De training Overdracht en Delegeren is geschikt voor medewerkers en managers die vaak te hebben met het overdragen van taken of verantwoordelijkheden aan collega’s. In deze training bieden wij handvatten hoe je efficiënt en effectief kunt werken aan een goede overdracht waarbij eigenaarschap en transparantie cruciaal zijn.

Deze training is onderdeel van een serie van communicatie trainingen. In deze Mini-trainingen gaan we met groepen van max. 4 deelnemers aan de slag en is er volop gelegenheid tot oefenen. Bij voorkeur met eigen cases en voorbeelden.

De training wordt gegeven door Arjan Molenaar van AMbitious advies en training. Hij is een ervaren trainer die traint volgens de methodiek van Karen de Galan.

 

Hier alvast een doorkijkje naar de andere trainingen:

– Effectief Presenteren – Structureer jouw boodschap
– Effectief Presenteren – Non Verbale Communicatie
– Situationeel Leidinggeven
– Feedback geven en aanspreken

Reserveringen

Dit evenement is volgeboekt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *