Van spaarrekening naar beleggersrekening: een introductie tot beleggen

Datum/Tijd
Date(s) - 10/05/2023
7:00 pm - 10:00 pm

Categorieën


Introductiecursus tot beleggen door ‘Het beleggingsinstituut’. 

Ben jij klaar om jouw geld voor je te laten werken? Wil jij graag beginnen met beleggen, maar weet je niet goed waar te starten? Dan hebben wij de perfecte avondcursus voor jou! “Van spaarrekening naar beleggersrekening: een introductie tot beleggen” is dé cursus om te leren hoe je jouw geld kunt laten groeien door te beleggen.

Onze ervaren docenten nemen je in drie uur tijd mee in de fascinerende wereld van beleggen. Je leert de basisinformatie over beleggen, zodat je daarna zelfverzekerd de eerste stappen kunt zetten. Of je nu helemaal nieuw bent in de wereld van beleggen of al een beetje kennis hebt opgedaan, onze cursus is geschikt voor iedereen die meer wil leren over dit onderwerp.

Kortom, onze avondcursus is dé kans om in korte tijd alle basisinformatie over beleggen te leren. Je leert hoe je jouw geld voor je kunt laten werken en hoe je zelfverzekerd de eerste stappen kunt zetten in de wereld van beleggen. Onze ervaren docenten bieden interactieve en praktische lessen, waarbij je de kans krijgt om te leren van andere deelnemers. Na afloop van de cursus weet je precies wat beleggen inhoudt en welke beleggingsstrategieën passen bij jouw doelen, tijdshorizon en risicobereidheid.

De cursus vindt plaats op 10 mei 2023 van 19.00 uur tot 22.00 uur in het Volendam business center, Volendam (Bellstraat 5, 1131JV, Volendam). De kosten zijn €97 per persoon en dat is inclusief beginnersboek.

Wacht niet langer en meld je nu aan voor onze avondcursus! Investeer in jezelf en ontdek hoe je van jouw spaarrekening kunt overstappen naar een beleggersrekening en jouw geld kunt laten groeien. Schrijf je snel in, want vol = vol!

PS: Onze avondcursus is bedoeld om je te helpen de basisprincipes van beleggen te begrijpen, zodat je zelfverzekerd en doordacht kunt beginnen met beleggen. We willen benadrukken dat beleggen altijd risico’s met zich meebrengt en dat er geen garanties zijn voor winst. Het is belangrijk om realistische verwachtingen te hebben en een goed doordachte beleggingsstrategie te ontwikkelen die past bij jouw doelen, tijdshorizon en risicobereidheid. Onze cursus geeft je de tools en kennis om dit te doen en laat je zien hoe je jouw geld voor je kunt laten werken op de lange termijn.

Onderwerpen:

  • Wat is beleggen en waarom zou je beleggen?
  • Waarom beleggen niet eng en tijdrovend is
  • Verschillende soorten beleggingen, zoals aandelen, obligaties, ETF’s, beleggingsfondsen en meer
  • Het bepalen van jouw beleggingsdoelen, -tijdshorizon en -risicobereidheid
  • De verschillende beleggingsstrategieën
  • Zelf doen of laten doen?
  • De psychologie van beleggen

Reserveer hier je plekje. Je zal later een bevestiging en factuur krijgen.

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *